Etusivu/Lasten tuotteet

Vinkeitä ja kehittäviä tuotteita lapsille pikkuvauvasta koululaiseen.
Cacara -sarjasta löydät mm. vauvalahjat, kummilahjat ja tuotteita varhaiskasvatukseen.

 • Hammaskeijun pussi Hammaskeijun pussi
  Camala cacara -hammaskeijun pussi on mukava lahja pienelle harvahampaalle. Pussin mukana tulee A6 kokoinen kortti, jossa on pieni loru. Tällä lorulla lapsi saa kutsua hammaskeijun kylään. Pussin voi laittaa tyynyn alle ja yöllä hammaskeiju käy vaihtamassa hampaan pieneen lahjaan. Kauniissa sellofaanipakkauksessa on valmiina osoiterivi, joten paketin voi postittaa sellaisenaan lahjansaajalle. Oiva tapa muistaa vaikka kummilasta tai eskarin aloittavaa pientä. Hammaskeijun pussi on 100% puuvillaa.
 • Liikennevalokortit toiminnan ohjaukseen Liikennevalokortit toiminnan ohjaukseen
  Liikennevalokortit on tarkoitettu toiminnanohjauksen tueksi niin lasten kanssa työskenteleville, kuin lapsiperheille. Liikennevalojen erivärisillä valohymiöillä pystyy helposti ja ymmärrettävästi antamaan lapselle/lapsiryhmälle palautetta käytöksestä, ohjaamaan ja kannustamaan. Visuaalinen viesti tukee palautetta ja säästää turhaa äänenkäyttöä. Vihreä valo: Hyvä palaute, hienosti suujuu. Oletpa taitava. 💚 Keltainen valo: Varoitusväri. Tilanne alkaa lipsumaan ja aika pyytää lasta/lapsiryhmää hidastamaan. 💛 Punainen valo: Seis. Nyt käytös on ei toivottua ja aika kieltää ja kääntää toiminnan suunta näyttämällä valoa ja juttelemalla lapsen/lapsiryhmän kanssa. ❤️ Lapsi oppii nopeasti leikin kautta, että vihreä valo on mukava ja tavoittelemisen arvoinen. Tärkeää on muistaa selittää, minkä vuoksi mikäkin valo hänelle näytettiin ja punaisen kohdalla myös kertoa, miten hän voisi toimia, jotta valo olisi taas vihreä. Liikennevalot on eri puolilla maailmaa käytetty toiminnanohjauksen väline varhaiskasvatuksessa ja se on käytössä mm useissa päiväkodeissa ja alakouluissa Suomessa. Kaulanauhassa on turvalukko, joka aukeaa napsauttamalla tai kiskaistaessa.
 • Loppuunmyyty
  Lorupussi ja lorukortit Lorupussi
  Kuka saa, kuka saa lorupussiin kurkistaa? Kotimainen lorupussi ihanilla väreillä ja herkullisilla kuvituksilla. Camala cacara -lorupussi sisältää 30 kuvitettua lorukorttia täysin uusilla loruilla. Lorupussi sopii päiväkoti- ja eskariryhmille, alakoulun alimmille luokille, iltapäiväkerhoille ja kotiin yksityiskäyttöön. Lorupussin parissa vierähtää helposti mukava tovi, kun kukin saa nostaa vuorollaan pussista lorun luettavaksi ja loruun liittyvän kuvan ihailtavaksi. A6 kokoiset kortit on painettu laadukkaalle 300g kartongille. Kangaspussi on 100% puuvillaa. Ikäsuositus 3-10v. Lorupussin lorut ovat Anita Polkutien käsialaa. Lorukortit ovat Anita Polkutien, Anna Polkutien ja Antti Yrjölän kuvittamia.
 • Ale!
  pyyhittävä kellotaulu punainen pyyhittävä kellotaulu punainen
  Mitä kello? -pyyhittävä kellotaulu on hauska väline lapsen kellon opetteluun. Kellon pinta on pyyhittävää laadukasta laminoitua kartonkia ja mukana tulee myrkytön taulutussi, jonka jäljen voi pyyhkiä aina uudelleen. Kellon opettelu kannattaa aloittaa opettelemalla perusteet lapsen kanssa ja sitten aikuinen piirtää viisarit tauluun ja kysyy lapselta mitä kello on. Seuraavaksi lapsi voi itse piirtää viisarit aikuisen sanoman kellonajan perusteella. Muista pyyhkiä kello nahkealla liinalla (pelkkä vesi riittää) kun lopetat sen käytön. Vältä taulun reunojen pyyhkimistä kostealla. Hauska ja hyödyllinen lahja tulevalle eskarilaiselle tai ekaluokkalaiselle!
 • Ale!
  pyyhittävä kellotaulu sininen pyyhittävä kellotaulu sininen

  Mitä kello? (sininen)

  7,00
  Mitä kello? -pyyhittävä kellotaulu on hauska väline lapsen kellon opetteluun. Kellon pinta on pyyhittävää laadukasta laminoitua kartonkia ja mukana tulee myrkytön taulutussi, jonka jäljen voi pyyhkiä aina uudelleen. Kellon opettelu kannattaa aloittaa opettelemalla perusteet lapsen kanssa ja sitten aikuinen piirtää viisarit tauluun ja kysyy lapselta mitä kello on. Seuraavaksi lapsi voi itse piirtää viisarit aikuisen sanoman kellonajan perusteella. Muista pyyhkiä kello nahkealla liinalla (pelkkä vesi riittää) kun lopetat sen käytön. Vältä taulun reunojen pyyhkimistä kostealla. Hauska ja hyödyllinen lahja tulevalle eskarilaiselle tai ekaluokkalaiselle!
 • Niityllä surisee muistipeli Muistipeli Niityllä surisee pölytys tutuksi
  Tämä muistipeli sopii niin perheen yhteisiin pelihetkiin kuin opetusvälineeksi ja toiminnallisten tuokioiden apuvälineeksi esiasteelle, kouluihin ja kerhoihin. Kuva-aiheena on hyönteispölyttäjiämme ja hyönteispölytystä tarvitsevia kasveja. On hyvä tunnistaa myös harmaaleppä. Se on mukana korteissa, koska se tarjoaa aikaisin keväällä ravintoa pölyttäjille, kun kevätkukat eivät vielä ole auenneet. Pelin normaalia suurempi korttimäärä mahdollistaa pelin jakamisen kahdelle pelaajaryhmälle tai jos pelaajat ovat pieniä aloittelijoita, voi siitä käyttää puolet yhden pelin aikana. 66 kpl kuvakortteja (33 kuva-aihetta) Kortti:  6,5 x 6,5cm, 1,75 cm konepahvi Pakkaus:  20,5 x 14,5 x 2,8 cm Kuvittaja: Anita Polkutie Painettu Suomessa Pölyttäjät ja kasvit on kuvitettu niin, että niiden lajituntomerkit tulevat hyvin esiin ja pelaaja oppii tunnistamaan ne myös luonnossa: mehiläisiä, kimalaisia, perhosia, kukkakärpäsiä ja kovakuoriaisia. Jokaisessa kuvassa on myös lajinimi, mikä tukee oppimista. Samoin tulee tutuksi kasveja, jotka tarvitsevat hyönteispölytystä. Molemmista ryhmistä löytyy jokaiselle tuttuja lajeja mutta myös uusia ja ihmeellisiä tuttavuuksia. Huoli pölyttäjäkantojen maailmanlaajuista heikkenemistä synnytti Niityllä surisee -muistipelin. Pölyttäjien väheneminen johtaa monien kasvilajien vähenemiseen tai katoamiseen ja tämä tulee näkymään meidän kaikkien ruokapöydässä. Hyönteismaailman suojelutyö ja hyönteisten elinympäristöjen turvaaminen on meidän jokaisen yhteinen asia.
 • Ale!
  Panda vieraskirjajuliste Panda vieraskirjajuliste

  Panda vieraskirjajuliste

  15,00
  Vieraskirjajuliste on uudenlainen visuaalinen tapa säilyttää muisto juhlapäivän vieraista. Tämä veikeä panda -vieraskirjajuliste sopii niin lasten synttäreille ja ristiäisiin, kuin aikuistenkin juhliin. Julistetta voi käyttää monella tapaa: vieraita voi pyytää painamaan sormenjäljen julisteeseen tai vaikka piirtämään ilmapallon. Voit myös leikata ympyräisiä lappusia, johon vieraat kirjoittavat nimensä ja myöhemmin liimaat ne julisteeseen. Tämä toimii etenkin silloin kun vieraita on vähemmän. Kun julisteen vielä kehystää, ihana muisto juhlapäivästä säilyy upeana. Juliste on siis mukava muisto, mutta myös upea persoonallinen ja uniikki sisustuselementti. Juliste on kooltaan 30 x 40 ja se on painettu laadukkaalle 170g mattapaperille. Kehys ei kuulu hintaan.
 • Vauvan vuosi kortit Vauvan vuosi kortit
  Vauvan vuosi -kortit sisältää 39 kuvitettua vauvakorttia ja yhden ohjekortin, joiden avulla tallennat vauvasi ensimmäisen vuoden tärkeimmät tapahtumat ihaniksi kuvamuistoiksi. Vauvan vuosi -kortit toimivat niin, että valokuvaat vauvan kortin kanssa, jonka jälkeen voit täydentää kuvamuistoa sanallisesti kortin kääntöpuolelle. Kaikki valokuvat ja vauvakortit voit tallentaa valokuva-albumiin vierekkäin, jolloin vauvakorteista ja valokuvista muodostuu ihana vauvakirja. Kotimaiset vauvan vuosi -korttimme on painettu laadukkaalle 300g kartongille A6 koossa. Vauvan vuosi -korteista löytyy myös värillinen versio: Vauvan vuosi kortit värilliset Kuvitukset: Anna Polkutie
 • Vauvan vuosi kortit Vauvan vuosi kortit
  Vauvan vuosi -kortit sisältää 39 kuvitettua vauvakorttia ja yhden ohjekortin, joiden avulla tallennat vauvasi ensimmäisen vuoden tärkeimmät tapahtumat ihaniksi kuvamuistoiksi. Vauvan vuosi -kortit toimivat niin, että valokuvaat vauvan kortin kanssa, jonka jälkeen voit täydentää kuvamuistoa sanallisesti kortin kääntöpuolelle. Kaikki valokuvat ja vauvakortit voit tallentaa valokuva-albumiin vierekkäin, jolloin vauvakorteista ja valokuvista muodostuu ihana vauvakirja. Kotimaiset vauvan vuosi -korttimme on painettu laadukkaalle 300g kartongille A6 koossa. Vauvan vuosi -korteista löytyy myös mustavalkoinen versio: Vauvan vuosi kortit mustavalkoiset Kuvitukset: Anna Polkutie
Go to Top