Heipparallaa kaikille. Kerromme hieman Camala tuotemerkistämme. Camala on kotimainen tuotemerkki, jonka valikoimaan kuuluvat iloisen värikkäät ja laadukkaat paperituotteet. Suunnittelemme, kuvitamme ja toteutamme kaikki Camalat tuotteemme itse.

Camala tuotemerkki perustettiin vuonna 2016 ja verkkokauppa www.camala-store.fi toimi Kuvituspalvelu Anita Polkutien alaisuudessa vuosina 2016-2018.

Vuonna 2019 Camala tuotemerkki siirtyi uuden yrityksen, Lieka Oy:n, omistukseen Kuvituspalvelu Anita Polkutieltä. Omistajia tuli kaksi lisää Anna Polkutie ja Antti Yrjölä uuden yrityksen myötä.

Camalan vanha verkkokauppa toimi osoitteessa www.camala-store.fi vuosina 2016-2021. Uusi pirtsakka verkkokauppamme aukesi uuteen osoitteeseen www.camala.fi vuonna 2021.

 

Tässä pieni esittely yrityksestämme

Lieka on graafisen suunnittelun palveluita ja kuvitusta tarjoava suunnittelutoimisto.
Toteutamme reippaalla otteella ja luovalla ideointikyvyllä niin pienet kuin suuretkin asiakastyöt.
Tarjoamme asiakkaillemme aina parasta osaamista, joustavuutta ja sujuvaa yhteistyötä.

Nyt mahdollista saada Camalan ihania kuvituksia tai graafista suunnittelua myös oman yrityksesi julkaisuihin, markkinointimateriaaleihin, verkkosivustoille, someen tai mihin tahansa kuvitusta tai suunnittelua tarvitset.

Liekan palveluihin kuuluvat mm. graafinen suunnittelu, kuvituspalvelut, taittopalvelut ja somemarkkinointi. Lisätietoja yrityksestämme osoitteessa löytyy www.lieka.fi