Verkkokauppamme www.camala-store.fi muuttaa ja vanhan kaupan ovet on nyt heitetty säppiin, vaan eipä hätiä ystävät hyvät: Camala avasi täysin uudistetun verkkokaupan! Uusi ja freesi verkkokauppa löytyy osoitteesta www.camala.fi. Verkkokaupasta löydät mm. julisteet, terapiakortit, sisustus tuotteet, lifestyle tuotteet, postikortit, sekä kehittäviä tuotteita lapsille. Valikoimaan on kevään aikana putkahtanut myös kivoja uutuuksia. Suunnittelemme, kuvitamme ja toteutamme kaikki tuotteemme itse. Taattua lahtelaista laatua siis!

Avajaisviikon kunniaksi kaikki kaupan tuotteet -20% koodilla: AVAJAISET

Uuden verkkokaupan myötä myös Camalan uutiskirje uudistui ja sai raikkaan uuden ulkoasun. Tilaamalla CAMALA uutiskirjeen, kuulet ensimmäisten joukossa Camalan kivoista tarjouksista ja uutuustuotteista.

Tervetuloa tutustumaan kaikki Camalan uudet ja vanhat ystävät!

Aurinkoisin terveisin Camla tiimi