Se olisi taas se aika vuodesta käsillä, kun joulukorttien lähetys on pikkuhiljaa ajankohtaista. Jos kerrankin olisi kaukaa viisas ja kirjoittaisi joulukortit itsekin jo marraskuun puolella, niin ei jäisi viinilasi & viimeinen ilta -yhdistelmän varaan, vaikka ei siinäkään sinällään mitään vikaa ole.

Moni tuntuu sanovan, ettei nykyään ehdi tai viitsi lähettää joulukortteja. Mielestäni joulukorttien tipahtelu pitkin joulukuuta postilaatikkoon on niin ihanaa ja olennainen osa joulumielen kirvoittelua, etten kuuna kuun valkeana ota sitä riskiä, että tuo ihanuus minun kohdalta hiipuisi. Kaiken lisäksi Suomi on täynnä niin upeita kuvittajia ja kotimaisia joulukortteja, että jo ammatillisesti on äärimmäisen mielenkiintoista saada paljon kortteja ja seurata eri vuosien trendejä.

Tänä vuonna Camalan joulukortit esittäytyvät hyvin monipuolisilla kuva-aiheilla. Joulukorttimalleja on yhteensä 24kpl, jotka jaettu kahteen eri joulukorttilajitelmaan. Camalan Joulukorttisarjat sisältävät kukin 12kpl ja niiden kuvitukset ovat Anita Polkutie:n, Anna Polkutie:n ja Antti Yrjölä:n käsialaa. Joulukorttien tilaaminen netistä ei ole koskaan ollut näin helppoa. Heilautat itsesi osoitteeseen Camalan verkkokauppaan ja voit tehdä joulukorttitilauksen sen suoraan oman kodin sohvalta.

  1. Joulukorttilajitelma
  2. Joulukorttilajitelma