Etusivu/Suosittelut
 • Avainkuvat terapiakortit Avainkuvat terapiakortit
  Avainkuvat- terapiakorttipakka on  60 kuvituskuvan kokoelma Aiheet on valittu elämän eri alueilta sisältäen tunnetiloja ilosta, surusta, riemusta, ahdistuksesta, parisuhteen haasteista ym. Kuva on käyttökelpoinen elementti erilaisten tunnetilojen äärellä ja etsittäessä vastauksia vaikeisiin kysymyksiin. Terapeutit, kouluttajat, ohjaajat, kriisityöntekijät, yritysvalmentajat ja alan asiantuntijat voivat käyttää kuvapakkaa esimerkiksi terapian, ryhmätyön, koulutuksen, luovan työskentelyn tukena, yksilö- ja ryhmätyöskentelyssä. Pakkaa voi käyttää kokonaisena tai jakaa sitä osiin eri aihealueittain tarpeen mukaan. Avainkuvien laadinnassa toimi asiantuntijana psykoterapeutti Ulla Alastalo. Avainkuvat –pakka on A6 (105mm x 148mm) kokoinen, kestävälle 300g kartongille painettu kuvapakka.
 • Terapiakortit Avainkuvat Terapiakortit Avainkuvat
  Avainkuvat -terapiakortit lisäosa. Lisäosa sisältää 40 kuvituskuvaa eri aihealueilta: ilosta, surusta, riemusta, ahdistuksesta, parisuhteen haasteista ym. Kuva on käyttökelpoinen elementti erilaisten tunnetilojen äärellä ja etsittäessä vastauksia vaikeisiin kysymyksiin. Terapeutit, kouluttajat, ohjaajat, kriisityöntekijät, yritysvalmentajat ja alan asiantuntijat voivat käyttää kuvapakkaa esimerkiksi terapian, ryhmätyön, koulutuksen, luovan työskentelyn tukena, yksilö- ja ryhmätyöskentelyssä. Pakkaa voi käyttää kokonaisena tai jakaa sitä osiin eri aihealueittain tarpeen mukaan. Avainkuvat –lisäosapakka on A6 (105mm x 148mm) kokoinen, kestävälle 300g kartongille painettu kuvapakka.
 • Avainkuvat tunnekortit pakka Avainkuvat tunnekortit pakka
  Avainkuvat –tunnekortit sisältää 39 kappaletta kuvitettuja tunteiden ilmaisuun ja nimeämiseen suunniteltua korttia sekä yhden ohjekortin. Eläinhahmojen laajan tunnekirjon avulla myös lapsen on helpompi sanoittaa omaa tunnetilaa. Tunnepakkaa voi käyttää tunteiden ja mielialojen ilmaisun tukemiseen ja nimeämiseen. Kortit sopivat kaikenikäisten käyttöön yksilö- ja ryhmäterapiassa, lasten kanssa työskentelevien työkaluksi toiminnallisten tuokioiden avuksi tai vaikka yritysvalmentajalle ryhmätyöskentelyn apuvälineeksi. Kortit soveltuvat hyvin terapeuttien, kouluttajien, ohjaajien, kriisityöntekijöiden, yritysvalmentajien ja lasten kanssa työskentelevien käyttöön. Pakkauksen mukana tulee esite, jossa korttien tunteet ovat nimettynä kuvien kera. Korteissa esitettyjä tunteita voidaan silti tulkita monella tapaa. Avainkuvat –tunnekortit pakka on A6 (105mm x 148mm) kokoinen, kestävälle 300g kartongille painettu kuvapakka.
 • Hammaskeijun pussi Hammaskeijun pussi
  Camala cacara -hammaskeijun pussi on mukava lahja pienelle harvahampaalle. Pussin mukana tulee A6 kokoinen kortti, jossa on pieni loru. Tällä lorulla lapsi saa kutsua hammaskeijun kylään. Pussin voi laittaa tyynyn alle ja yöllä hammaskeiju käy vaihtamassa hampaan pieneen lahjaan. Kauniissa sellofaanipakkauksessa on valmiina osoiterivi, joten paketin voi postittaa sellaisenaan lahjansaajalle. Oiva tapa muistaa vaikka kummilasta tai eskarin aloittavaa pientä. Hammaskeijun pussi on 100% puuvillaa.
 • Intoa ihan uutta toiminnalliset kortit Intoa ihan uutta toiminnalliset kortit
  Intoa ihan uutta on täysin uudenlainen elämän eri osa-alueita pilke silmäkulmassa treenaava ja aktivoiva korttipakka. Pakka sisältää 24 korttia, joiden avulla voi mm. harjoittaa luovuutta, opetella juomaan vettä riittävästi, saada apua pulmatilanteisiin, hoitaa ihmissuhteita ja ihan vaan relata. Pakka sisältää kahdenlaisia kortteja: toiminnalliset kortit, joihin merkataan mukana tulevalla, pyyhittävällä tussilla pyydetyt asiat tai haasteet ja ohjekortit, jotka neuvovat suoritettavien harjoitusten tekemisessä. Pakka on myös oivallinen lahja ystävälle ja sitä voi käyttää joulukuussa joulukalenterina – kortti jokaiselle päivälle. Arkielämä kohenee taatusti vauhdilla! Korttipakka on A6 –kokoinen ja painettu pyyhittävälle, laminoidulle kartongille, joten se kestää kulutusta ja mukana kuljettamista hyvin. Valkotaulutussi tulee mukana.
 • pyyhittävä kellotaulu punainen pyyhittävä kellotaulu punainen
  Mitä kello? -pyyhittävä kellotaulu on hauska väline lapsen kellon opetteluun. Kellon pinta on pyyhittävää laadukasta laminoitua kartonkia ja mukana tulee myrkytön taulutussi, jonka jäljen voi pyyhkiä aina uudelleen. Kellon opettelu kannattaa aloittaa opettelemalla perusteet lapsen kanssa ja sitten aikuinen piirtää viisarit tauluun ja kysyy lapselta mitä kello on. Seuraavaksi lapsi voi itse piirtää viisarit aikuisen sanoman kellonajan perusteella. Muista pyyhkiä kello nahkealla liinalla (pelkkä vesi riittää) kun lopetat sen käytön. Vältä taulun reunojen pyyhkimistä kostealla. Hauska ja hyödyllinen lahja tulevalle eskarilaiselle tai ekaluokkalaiselle!
 • pyyhittävä kellotaulu sininen pyyhittävä kellotaulu sininen
  Mitä kello? -pyyhittävä kellotaulu on hauska väline lapsen kellon opetteluun. Kellon pinta on pyyhittävää laadukasta laminoitua kartonkia ja mukana tulee myrkytön taulutussi, jonka jäljen voi pyyhkiä aina uudelleen. Kellon opettelu kannattaa aloittaa opettelemalla perusteet lapsen kanssa ja sitten aikuinen piirtää viisarit tauluun ja kysyy lapselta mitä kello on. Seuraavaksi lapsi voi itse piirtää viisarit aikuisen sanoman kellonajan perusteella. Muista pyyhkiä kello nahkealla liinalla (pelkkä vesi riittää) kun lopetat sen käytön. Vältä taulun reunojen pyyhkimistä kostealla. Hauska ja hyödyllinen lahja tulevalle eskarilaiselle tai ekaluokkalaiselle!
 • Panda vieraskirjajuliste Panda vieraskirjajuliste
  Vieraskirjajuliste on uudenlainen visuaalinen tapa säilyttää muisto juhlapäivän vieraista. Tämä veikeä panda -vieraskirjajuliste sopii niin lasten synttäreille ja ristiäisiin, kuin aikuistenkin juhliin. Julistetta voi käyttää monella tapaa: vieraita voi pyytää painamaan sormenjäljen julisteeseen tai vaikka piirtämään ilmapallon. Voit myös leikata ympyräisiä lappusia, johon vieraat kirjoittavat nimensä ja myöhemmin liimaat ne julisteeseen. Tämä toimii etenkin silloin kun vieraita on vähemmän. Kun julisteen vielä kehystää, ihana muisto juhlapäivästä säilyy upeana. Juliste on siis mukava muisto, mutta myös upea persoonallinen ja uniikki sisustuselementti. Juliste on kooltaan 30 x 40 ja se on painettu laadukkaalle 170g mattapaperille. Kehys ei kuulu hintaan.
 • Tahdon! - hääkorttipakka Hääkortit hääkorttipakka
  Tahdon! - askeleet kohti alttaria hää -korttipakka sisältää 24 korttia, joiden avulla tallennat koko häähumun tärkeimmät tapahtumat ihaniksi kuvamuistoiksi aina kihloista häämatkaan asti. Kortit toimivat niin, että valokuvaat kortin aiheensa mukaiseti esim ”unelmien hääpukua sovittamassa” -kortti kuvataan omassa kädessäsi hääpuku päällä, jonka jälkeen voit täydentää kuvamuistoa sanallisesti kortin kääntöpuolelle. Kaikki valokuvat ja kortit voit tallentaa valokuva-albumiin vierekkäin, jolloin pakasta ja valokuvista muodostuu ihana kirja häätaipaleestanne. Kortit sopii täydellisesti myös kihlajaislahjaksi tai lahjaksi tulevalle morsiolle kosinnan yhteydessä. Olisipa kiva tapa kosia! Tahdon! -hääkortit on painettu laadukkaalle 300g paperille ja koko on A6.
 • Traveler's Notebook vihkoja Traveler's Notebook vihkoja
  Traveler's Notebook kolmen vihkon setti regular koossa (21x11 cm). Vihkojen sisus on laadukasta 90g paperia (yksi blanco ja kaksi ruuduilla) ja kannet jämäkkää 300g kartonkia. Sopii täydellisesti Traveler's Notebook kansiin, mutta kätevän kokoinen muistivihko myös sellaisenaan vaikka bujoiluun.
 • mustavalkoinen juliste sateenvarjosta mustavalkoinen juliste sateenvarjosta

  Under The Umbrella juliste

  15,0020,00
  Under The Umbrella on mustavalkoinen sisustusjuliste öisestä, satumaisesta kaupungista sateenvarjon alla. Mustavalkoinen juliste, jossa on mustalla taustalla valkoinen kaupunkisiluetti sekä sateenvarjo. Kehystettynä juliste luo tyyllikkään yksityiskohdan huoneen sisustukseen. Kotimainen Under The Umbrella -juliste on painettu laadukkaalle mattapintaiselle, päällystämättömälle paperille. Kehys ei kuulu hintaan. Juliste löytyy kahdessa eri kokoluokassa.
 • Vieraskirjajuliste puu Vieraskirjajuliste puu
  Vieraskirjajuliste on uudenlainen visuaalinen tapa säilyttää muisto juhlapäivän vieraista. Julistetta voi käyttää monella tapaa: vieraita voi pyytää kirjoittamaan lehtiin nimensä, painamaan sormenjäljen tai vaikka värittämään ja koristelemaan lehden omalla tyylillään. Juhlan jälkeen juliste on ihana muisto tärkeästä päivästä, mutta myös upea persoonallinen sisustuselementti. Juliste on kooltaan 40 x 50 ja se on painettu laadukkaalle 170g mattapaperille. Kehys ei kuulu hintaan.
 • X&O ristinolla on A5 -kokoinen pyyhittävä ajanvietepeli automatkojen iloksi, mökkipeliksituliaiseksi kaverille tai omalle porukalle koti-iltojen ajanvietteeksi. Pelin laajan ruudukon ansiosta voit pelata helpompaa ristinollaa (kolme omaa merkkiä jonoon) tai vaikea-asteisempaa jätkänshakkia (neljä tai viisi omaa merkkiä jonoon) Pelin pinta on pyyhittävää laminoitua kartonkia ja mukana tulee myrkytön taulutussi, jonka jäljen voi pyyhkiä yhä uudelleen. Pyyhi pinta nahkealla liinalla jokaisen käyttökerran jälkeen.
Go to Top